World Cup skidor 2019 i Ulricehamn 26-27 januari

Massor av funktionärer behövs till nästa års WORLD CUP i vår kommun. Vår klubb ställde upp med 15 funktionärer förra gången och det inbringade c:a 30 000 kr till klubbkassan. Jag hoppas att vi kan få ihop samma summa 2019 och då vill vi ha hjälp av frivilliga medlemmar. Du kan gå in på nedanstående länk och anmäla Dig och gör det omgående  så har Du möjlighet att göra något kul i januari. Lördag 10/15 km individuellt Damer och Herrar och söndag 2 stafetter.

LÄNK till INTRESSEANMÄLAN

https://worldcupulricehamn.mobilise.se/www2/Forms/ClerkForm/Clerk.aspx?arr=9080651&lang=SE

Där väljer du vad du kan jobba med, Arena,Event,Logistik,Marknad/Media, Service och Tävling. Under varje huvudgrupp hittar under grupper, Du hittar säkert något som passar Dig. Jag jobbar med Logistik/Attachéer och min grupp möter upp lagen vid Landvetter eller möter dem på hotellet och är under dagarna deras kontakt om något skulle behövas hjälp med. Vi sitter också på hotellen Quality Grand Borås, Scandic Borås,  Hotel Bogesund, Hotel Nyholm och Hotel Lassalyckan som värdar. Skall Du jobba som attaché får Du vara beredd att jobba även någon tid från och med måndag tävlingsveckan på tider som passar in i vårt schema. Tänk på att då Du anmäler Dig fyller i om Du kan Före/Under/Efter tävlingsdagarna. För att Du skall få våra fina funktionärskläder krävs det att Du minst jobbar 2 dagar som funktionär.
Viktigt notera in Åsundsholms GK som Din klubb i intresseanmälan!
Vi har funktionärsutbildning en dag i höst och där måste du deltaga och det finns två datum att välja mellan söndag 18 november em och måndag 19 november kv. Sedan blir det också i Din arbetsgrupp ett möte i januari innan tävlingen sätter igång.
Vi vill gärna ha Dig som funktionär – anmäl Dig innan kadrarna blir fyllda.

Har Du några frågor är Du välkommen att slå en signal 0730-57 85 47
Thomas Sohlström
Kontaktansvarig på klubben för World Cup 2019